Tags

, , , , , , , , , , , ,

I present my last Kitchen extension and daytime space renovation project. Originally space is placed on the ground floor of three storey house and is a separated self-spaced one bedroom flat.

The goal was to achieve nice luxury looking space and at the same time to be comfortable. The biggest challenge was the natural lighting. The flat is located below street level and the rear garden is raised up. Windows are situated on both fare sides of the property and the daylight is highly restricted. That is the reason for me to use a lot of glossy surfaces like glass and mirrors strangely arranged in the space and mainly white for the furniture and walls.

IHOR_Living_04
Dining space with glass cladding wall 
IHOR_Living_08
Look towards the fireplace and sitting area
IHOR_Living_09
Living space

The proposed Kitchen is small but convenient. It is made in a classic style but with contemporary appliances in fitting white colour.

IHOR_Living_12
Kitchen
Floor Plan
Advertisements