Tags

, , , , , , ,

This is an apartment in the old part of the city. The main purpose was to keep the spirit of the place but also to make nice and comfortable place for living. The Kitchen was very small and we had to join the balcony to the kitchen space.

We used parts of the balcony to put there the sink and the cooking zones. The two parts were connected with narrow countertop with convertible cutting board. The furniture is with classic looking and made from wood and veneer and the kitchen cabinets are painted in white.

The Living room is the same style and materials. In addition the TV furniture and the coffee table have metal elements in their construction. The Living room has a greenhouse balcony.

Here are the project visualization

OAT_IMG_01

kitchen

OAT_IMG_02

kitchen

OAT_IMG_03

kitchen

OAT_IMG_04

kitchen

OAT_IMG_05

living room

OAT_IMG_06

living room home office

OAT_IMG_07

greenhouse

OAT_IMG_08

hallway

OAT_IMG_09

hallway

OAT_IMG_010

bath

OAT_IMG_11

bath

OAT_IMG_12_Floorplan

floor plan

And here are some working pictures

kitchen cabinets

kitchen cabinets

kitchen cabinets

kitchen cabinets

sink zone

sink zone

IMG_0511

cooking zone

TV furniture

TV furniture

home working place

home working place

WC

WC

Advertisements